Thuis Producten3D Printer van DLMS

TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren

Certificaat
China Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren

TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren
TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren

Grote Afbeelding :  TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren

Productdetails:
Plaats van herkomst: Guangdong, China
Merknaam: RITON
Certificering: ISO-13485
Modelnummer: TI-150
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: USD
Verpakking Details: houten doos
Levertijd: 15 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 100 Reeks/Reeksen per Maand

TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren

beschrijving
Macht: 2.5KW 220V Toepasselijke Industrie: Productieinstallatie, Drukwinkels, andere, het ziekenhuis
Druksnelheid: 220 kronen/4,5 u Zeer belangrijke Verkopende Punten: Hoog-nauwkeurigheid
Hoog licht:

Metaaldlms 3D Printer

,

Laserdlms 3D Printer

,

Titanium die 3d printer sinteren

Ti-150 de Tand van de de Sinterprinter van het Lasermetaal van het het Titanium 3d Metaal 3d Printer Selective Laser Melting

TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren 0

TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren 1

TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren 2

TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren 3

TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren 4

TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren 5

TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren 6

 

 

  project Zeer belangrijke innovatiepunten
1 Onderzoek naar de verbetering van 3D printer van de metaalkroon op multi-pass de verwerkingstechnologie die van het contouroverzicht wordt gebaseerd om de oppervlaktenauwkeurigheid van de vormende delen te verzekeren, elimineer de invloed van convex effect op de oppervlakteruwheid, wordt de samengestelde aftastenstrategie van het interne orthogonal vullen en veelvoudig profiel voorgesteld. Volgens de de weggrootte van de lasersmelting van het bestaande optimaliseringsproces, wordt het overlappingstarief tussen veelvoudige profielen bepaald om het verschillende aftasten uit elkaar plaatsen goed te keuren, en de veelvoudige profielen worden buiten gebruikt van binnenuit aan, van zwak tot sterk, die de oppervlakteruwheid van de vormende delen kan effectief verminderen.
2 Verbeteringsstudie van High-precision Vlotte 3D Printer Based op „Emissieloos“ Laserproces De reactie op de groene industrie, het van het het procesplons en stof van de metaaldruk effectief om te absorberen afval, verbetert het 3D printer verzegelen, uitvond een nieuw systeem van de omloopfiltratie, in de vormende holte tegelijkertijd schoon, zonder enige gifstof en de schadelijke stoffenemissies, worden al drukproces van stof verzameld in de filter, waarbij de „nul emissies worden gerealiseerd“.
3 Vormt proces op metaalsteunen die wordt toegepast De sleutel tot het optimaliseren van de druk van metaalsteunen moet de drukefficiency verbeteren terwijl het behouden van de patrooneigenschappen van de steunen en het dragen van de dichte pasvorm zonder misvorming. Dit proces keurt de dikke druk van de 40 micronlaag goed, en optimaliseert de het vullen weg volgens de mechanische eigenschappen, die de drukefficiency kunnen zeer verbeteren, en zeer de hardheid en dichtheid van de metaalsteun, volledig verbeteren de verenigbaar met de mechanische eigenschappen van de steun. De combinatie van boomsteun, kegelsteun en lineaire steun kan genoeg sterktesteun verlenen en de morfologische kenmerken van de steun behouden, zeer de verdere het malen werkbelasting verminderen, en het bereik Application van 3D druksteun uitbreiden.
4 Een van de het poederterugwinning van de metaal 3D printer de cilinderstructuur om de kwaliteit te verbeteren van poeder recycling, werd een nieuwe drukpoeder recyclingscilinder uitgevonden, dichter makend de recyclingscilinder aan de mond van de poederdaling, vermijdend het originele cilinderblok, dat de druk beïnvloedt. Tegelijkertijd, omdat de recyclingscilinder dichter is aan de mond van de poederdaling, vermindert het ook het afval van poeder en verbetert de bezettingsgraad van poeder. Vergeleken bij de originele cilinder, is de nieuwe cilinder gemakkelijker te verwijderen en te installeren, vereenvoudigend de verrichtingsmoeilijkheid.
5 Het mechanisme van de stikstofomloop specifiek voor metaaldruk Hoe te om het plons en stofafval van metaaldruk effectief te absorberen is het proces om de atmosfeer van de hoge zuiverheidsbescherming te verstrekken een noodzakelijk vereiste om de kwaliteit van druk vormende delen te verzekeren. Vergeleken met het originele omloopsysteem, wordt de nieuwe structuur van de stikstofomloop gewijd aan het systeem van de metaaldruk, met een groter filtergebied, beter verzegelen, uitgerust met windsnelheid en stroom controle, die de het doorgeven windsnelheid kunnen automatisch aanpassen en effectief het drukstof verwijderen. Tegelijkertijd, wordt het filterelement uitgebreid van één keer in de week tot één keer per jaar, van één keer per dag één keer in de week, dat zeer de handigheid van het systeem verbetert en de onderhoudskosten drukt.
6 Het poeder die van de metaaldruk de vlakke plaat van de mechanismeaanpassing leggen Of de substraataanpassing vlak is en direct poeder leggend kwaliteit beïnvloedt, hoe te en pas snel nauwkeurig het substraat aan is één van de sleutels om de drukefficiency te verbeteren. De nieuwe de aanpassingsplaat van het poedermechanisme, door poreuze die staalplaat, bevestigingsschroef en de huur van de aanpassingsdraad, met de vorige plaat van de metaalaanpassing wordt vergeleken, de verrichtingsstappen is eenvoudigere, snellere nivellerende snelheid, kan het nivelleren laser aanpassen die nivelleert of de micrometer om de vlakheid te ontdekken, het effect is beter, praktischer.
7 De verbindingsstructuur van de materiaal unieke schraper Tijdens metaaldruk, wegens de poeder uitspreidende beweging en het het doorgeven stroomtarief, is het moeilijk om het lichte het bestrooien fenomeen van het metaalpoeder te vermijden. om de vlotte verrichting van het poeder uitspreidende mechanisme te beschermen, wordt een verzegelende structuur uitgevonden, die het van de motiecontrole en transmissie deel van de schraper verzegelt zonder de beweging van het poeder het uitspreiden wapen te beïnvloeden, om de invloed te vermijden die van het metaalpoeder op de vormende holte op de motor en de schroef, de motor en loodschroef beschadigen.
8 Dynamische concentrerende mechanisme van de laser het lichte weg om de vormende nauwkeurigheid en drukefficiency van druk op grote schaal te verbeteren, wordt een dynamisch concentrerend mechanisme van de laser optisch weg goedgekeurd. Het dynamische concentrerende mechanisme van de laser optische weg van de 3D printer van de metaallaser kan de realtime voltooien die alvorens de laser de galvanometer ingaat concentreert zich, en verzekert altijd de brandpuntspositie van de het werk oppervlakte op grote schaal. Verminder de precisieafwijking tijdens druk, pas vrij de positie van de het concentreren zich spiegel aan, en pas de grootte van de het concentreren zich vlek tijdens het drukproces aan.

 

 

TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren 7TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren 8TI150 lasermetaal die Smelten van de Printertitanium selective laser van DLMS het 3D sinteren 9

 

 

Contactgegevens
Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Susan

Tel.: +8613925933549

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)