Thuis

Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Guangzhou 3D Riton werd opgericht in 1997. Een high-tech onderneming die zich bij Lasertechnologie, 3D druk, en de Digitale Tandheelkundeinnovatie concentreren.

 

Het integreren onafhankelijke R&D, productie en verkoop. Met meer dan 25 jaar van ervaring in de productie van het lasermateriaal, 3d is Riton het eerste bedrijf in China om technologie van de metaal 3D druk op de tandindustrie toe te passen. Als één van de de bepalings van normeneenheden van de Mondelinge 3D drukindustrie, won de tweede prijs van de Wetenschap en de Technologievooruitgang van Guangdong, en ging een reeks certificatie over: met inbegrip van IS09000, Ce en ROHS, FCC en IC, enz. bezit binnenlandse uitvindingen 4 octrooien, 3 verschijningsoctrooien, 12 computersoftwareauteursrechten, en 25 nutsmodelprojecten.

 

De gevestigde diepgaande samenwerking met meer dan 1.000 gebitlaboratoria, zoals 3d printer van ADL, van JGQ, van LIERMEI, van FUQIAO, van DEPRAG, van ZHENDE, van de GROEP van pro-technologie IDENTAL, van IDS, van VUGIA, wordt van RHDIUM enz. Riton uitgevoerd aan wereldwijd in meer dan 50 landen; Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Oost-Azië, Zuid-Azige, West-Azië, Midden-Oosten, allen heeft riton printer in het onderhouden. De opbrengst over de verkopen in 3d metaaldruk is veel vooruit in de tandindustrie.

 

De digitalisering en de intelligentie zijn de toekomstige ontwikkelingstendens van de gebit verwerkende industrie: 3D druk is een soort beduidend digitale speciale productietechnologie als belangrijk stuk van de tand digitale verwerkingsketen. 3D Riton zal altijd het professionalisme van technologie van de gebit 3D druk, handhaven en zal rijke ervaring in het ontwerp van RPD en van de kroon accumuleren; het bedrijf is gebaseerd op materiaal vervaardigend en geleidelijk aan ontwikkeld tot „Tand digitale oplossing creeerde de volledig-stapelexploitant“, een platform van het het ontwerpbeheer van Riton digitaal om de volledig-procesdiensten van materiaal, gegevens - verwerking, ontwerp, software, verrichting opleiding en de naverkoopdienst voor de gebitlaboratoria te verlenen.

 

Warm onthaal om met ons samen te werken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Guangzhou Riton Company werd gevestigd in 1997. Het is een high-tech onderneming die zich op digitale orthodontie, 3D druk, en de medische dienstinnovatie, het integreren onafhankelijk R&D, productie en verkoop concentreren. Met meer dan 25 jaar van ervaring in de productie van het lasermateriaal, is RITON het eerste bedrijf in China om technologie van de metaal 3D druk op de tandindustrie toe te passen.
De drukmachine van het Riton wordt 3d metaal uitgevoerd naar meer dan 30 landen en gebieden zoals de Verenigde Staten, Europa, het Midden-Oosten, West-Azië, en Zuidoost-Azië enz. En tot nu zijn er meer dan 800 reeksen metaal 3d printer in gebruikt is. De stabiele kwaliteit en de gunstige prijs worden hoogst geprijst door klanten.

 

Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Riton

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 15000000-300000000

Opgericht Jaar : 2016

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. Certificaten