Thuis Producten3D Printer van DLMS

Tand het Metaal 3d Printer Stainless Steel 50μM van Laboratoriumdmls

Certificaat
China Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Tand het Metaal 3d Printer Stainless Steel 50μM van Laboratoriumdmls

Tand het Metaal 3d Printer Stainless Steel 50μM van Laboratoriumdmls
Tand het Metaal 3d Printer Stainless Steel 50μM van Laboratoriumdmls Tand het Metaal 3d Printer Stainless Steel 50μM van Laboratoriumdmls Tand het Metaal 3d Printer Stainless Steel 50μM van Laboratoriumdmls Tand het Metaal 3d Printer Stainless Steel 50μM van Laboratoriumdmls

Grote Afbeelding :  Tand het Metaal 3d Printer Stainless Steel 50μM van Laboratoriumdmls

Productdetails:
Plaats van herkomst: Guangdong, China
Merknaam: RITON
Certificering: ISO-13485
Modelnummer: Dubbel-150
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: USD
Verpakking Details: houten doos
Levertijd: 15 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 100 Reeks/Reeksen per Maand

Tand het Metaal 3d Printer Stainless Steel 50μM van Laboratoriumdmls

beschrijving
Drukmateriaal: Kobalt-chromium, Roestvrij staal, Zilveren etc…. Laagdikte: 2050μm
Technologie: SLM Garantie van kerncomponenten: 1 jaar
Hoog licht:

Tanddmls-Metaal 3d Printer

,

50μm Dmls Metaal 3d Printer

,

50μM Stainless Steel 3d Printer

Van de de Drukmachine van DMLS 3d van het het Laboratorium Geschikte Metaal Tand van de PrinterLaser 3d 3d het Metaalprinter For Dental Industry

 

  project Zeer belangrijke innovatiepunten
1 Ontwikkeling van Flexibel Poeder die Apparaat voor Essentiële onderdelen van Materiaal van de Metaal 3D Druk leggen Tijdens het 3D druk vormen, beïnvloedt het poeder die effect leggen direct het het vormen effect van delen, en het oplossen van het stijve probleem van poeder die schraper leggen is de sleutel aan de ontwikkeling van poeder leggend apparaat. Te stijve gemakkelijk om te kleine delen te schaven, om de poederoppervlakte ongelijk te maken. Deze ontwikkeling gebruikt flexibel poeder leggend apparaat, kiest de gematigde strook van het stijfheidssilicone leggend poeder, kan de metaalzwelling kruisen en kan de poederoppervlakte samenpersen, kan beter poeder bereiken leggend effect. De apparateninrichting kan gemakkelijk worden verwijderd om snelle vervanging en aanpassing van het poeder te bereiken leggend borstel.
2 Ontwikkeling van een nieuw optisch apparaat van de wegaanpassing voor zich metaal het vormen Hoe te om de stabiele vaste positie van optische componenten te realiseren en kan de optische nadruk van de wegvlek snel en gemakshalve aanpassen is de sleutel van het nieuwe optische apparaat van de wegaanpassing. Het nieuwe optische apparaat van de wegaanpassing kan de groepering, de aftastende galvanometer, de optische lens en andere optische componenten in een ordelijke en nauwkeurige assemblage richten, en kan de algemene optische wegaanpassing door het single-screw verfijningsapparaat snel realiseren, snel en kwalitatief de positie van de lasernadruk vinden, zuiverend proces het ook in realtime volgens de drukkwaliteit kan worden aangepast.
3 Onderzoek en ontwikkeling van digitaal poeder die besturingssysteem voor 3D printer van metaalkroon leggen Onderzoek en ontwikkeling van digitaal poeder die besturingssysteem leggen die, in de controlesoftware wordt de het geïntegreerd, verbeteren effectief de drukefficiency en het vormen van delennauwkeurigheid. Het digitale poeder die systeem leggen voegt de het leggen snelheid van de poedersectie toe, het parallelle bar opheffen en vooraf betaald poeder en andere functies. Het snelle poeder leggen wordt gebruikt boven de poedercilinder, terwijl de vormende cilinder kan worden gehouden langzaam om het vlakke poeder leggen te bereiken. Wanneer het voltooiing van het leggen van het poeder, daalt de terugkeer van het poederwapen naar de oorsprong tegelijkertijd de vormende cilinder en poedercilinder aan een bepaalde hoogte, om het fenomeen van het poeder te vermijden leggend wapen terug terugkerend met poeder. Na de kruising van de het vormen zich cilinder, neemt de het vormen zich cilinder terug naar de drukpositie toe en begint druk. Wanneer het poeder die wapen leggen naar de oorsprong terugkeert, neemt de cilinder terug naar de positie van de poederlevering van de volgende laag toe. Tegelijkertijd van het laseraftasten, blijft het poeder die wapen leggen de reis van de sectie van de poedercilinder werken, beëindigen vooraf, het pre-legt poeder, door druk en poeder realiseren leggend synchronisatie, de snelheid verbeteren van poeder het leggen.
4 Het onderzoek en de ontwikkeling van het digitale optische systeem van de wegcontrole voor 3D printer van metaal bekronen Het digitale optische die systeem van de kringscontrole, in de software van de drukcontrole wordt geïntegreerd, het optische kring zuiveren en controle in real time te realiseren. Het systeem kan optische componenten zoals lens en laser respectievelijk, en door de testmodule controleren en zuiveren, kan de drukverhouding snel worden gekalibreerd, en de de parameters en energie van de laservertraging kunnen snel antwoorden.
5 Het onderzoek en de ontwikkeling van veiligheidsvroegtijdige waarschuwing en het controle systeem waren in 3D printer van toepassing Voor diverse problemen kan tijdens druk voorkomen, ontwikkelden wij een 3D de vroegtijdige waarschuwing controlesysteem van de printerveiligheid. Door de gasdruk in de de drukkamer, het zuurstofgehalte, de laserstatus, het omloopsysteem, de motorstatus, status van de deurschakelaar, enz., en door de controlegegevens te controleren om vroegtijdige waarschuwing te geven, en de overeenkomstige verrichting te onderbreken, en de exploitant te herinneren door de het licht en zoemer van de statusindicator, die voor gebruikers geschikt is blijven en druk productieveiligheid verbeteren.
6 Onderzoek en ontwikkeling van het systeem van de poederopsporing voor 3D printer wordt toegepast die Het poederachtige die opsporingssysteem, in de software van de drukcontrole wordt geïntegreerd, kan de poederachtige status in het drukproces in realtime ontdekken. Nauwkeurige vertoning in real time van dynamische slag die van poedercilinder, cilinder en poeder vormen die apparaat leggen. Het het poederen zich systeem verstrekt twee het zuiveren wijzen van puntpositie en ononderbroken beweging. De de het poederen zich snelheid en slag kunnen worden aangepast om het nauwkeurige en kwantitatieve eenvormige poederen te bereiken zich. Tegelijkertijd, geeft het het poederen zich opsporingssysteem ook een snelle waarschuwing aan de het werk status van de de brug en het poederen zich schachten die de mislukking van zich het poederen te verhinderen door de abnormale dubbele levering van het cilinderpoeder wordt veroorzaakt.
7 Onderzoek en ontwikkeling van digitale controlesysteem voor het mondelinge materiaal van de gebit 3D druk Ontwikkelde een reeks van digitale controlesysteem voor het tandmateriaal van de gebit 3D druk, het controlesysteem om de tandcontrole van de gebitdruk te optimaliseren, kan een verscheidenheid van drukgegevensindeling lezen, en kan de snelle invoer van drukgegevens realiseren, veelvoudige reeksen van de vraag van het procespakket direct ontwikkelen, kan 3D printer voor mondelinge gebitdruk geschikter maken, het drukproces vereenvoudigen, de druksnelheid verbeteren, de drukkwaliteit verbeteren. En voeg de druk van het deureinde, motoralarm, drukalarm, zuurstofgehaltealarm toe en andere functies, vereenvoudigen verder het drukproces, verminderen de eisen ten aanzien van de exploitant.
8 Het onderzoek en de ontwikkeling van digitale controlesysteem waren voor het gepersonaliseerde tongmateriaal van de toestellen 3D druk van toepassing Op basis van het digitale controlesysteem van het mondelinge materiaal van de gebit 3D druk, wordt de drukmethode geoptimaliseerd, en een nieuw procespakket wordt ontwikkeld om het voor de druk van gepersonaliseerd tong zijtoestel geschikter te maken, en de graad van automatisering van druk te verbeteren.

Tand het Metaal 3d Printer Stainless Steel 50μM van Laboratoriumdmls 0Tand het Metaal 3d Printer Stainless Steel 50μM van Laboratoriumdmls 1Tand het Metaal 3d Printer Stainless Steel 50μM van Laboratoriumdmls 2 

 

Contactgegevens
Guangzhou Riton Additive Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Susan

Tel.: +8613925933549

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)